Auto - PNEUS, s.r.o.

Vitajte!

Dunlop zdvojnásobil počet svojich fanúšikov na Facebooku

Počas jedného roku zo 100 000 na 200 000

Bratislava 24. júna 2014 – Výrobca pneumatík Dunlop oznamuje, že jeho facebookovú stránku videlo už 200 000 fanúšikov a ich počet neustále rastie. Ich počet sa spred roka zdvojnásobil.

„Značka Dunlop je vďaka svojim pretekárskym a vysoko výkonným pneumatikám, ktoré sa navrhujú a vyrábajú pre milovníkov šoférovania, veľmi známa,“ hovorí Hans Vrijsen, marketingový riaditeľ Goodyear Dunlop EMEA. „Zohráva to významnú úlohu v zvyšovaní povedomia o našej facebookovej stránke. Vieme, že automobiloví nadšenci sú prepojení s každou časťou svojho vozidla a 100 000 nových fanúšikov, ktorých sme získali v poslednom roku, je pre nás uznaním, že značka Dunlop patrí medzi dôležitých hráčov v tomto odvetví“.

Facebooková stránka Dunlop nie je len miestom, kde sa stretávajú vodiči vyznávajúci športovú jazdu, ale obsahuje aj mnoho zaujímavých odkazov. Stránka zaznamenala veľký záujem fanúšikov najmä v príspevkoch, ktoré odkazovali na výsledky testov najnovšej zimnej pneumatiky Dunlop Winter Response 2, rovnako ako pri uvádzaní letnej pneumatiky Street Response 2.

Ďalšie vlny záujmov si značka Dunlop pripísala vďaka svojmu pôsobeniu v motoristickom športe. Fanúšikovia pribúdali v súvislosti s 24-hodinovými pretekmi v Le Mans a na Nürburgringu, s pretekmi britských cestovných automobilov, či v súvislosti s mnohými pretekmi motocyklov naprieč Európou. Nové obutie pre športové automobily, ako sú Mercedes-Benz A 45 AMG a CLA 45 AMG rovnako prispelo k zvýšeniu počtu fanúšikov na facebookovej stránke Dunlop.

Dunlop nájdete na Facebooku na adrese http://www.facebook.com/dunlop

Dunlop

Dunlop je jedným z popredných svetových výrobcov výkonných a vysoko výkonných pneumatík s impozantnou históriou plnou úspechov v motoristickom športe. Značné skúsenosti z pretekov vedú značku Dunlop k zavádzaniu inovatívnych technológií aj do pneumatík určených pre bežnú prevádzku. So zameraním na potešenie z jazdy, pneumatiky Dunlop všetkým motoristom ponúkajú najnovšie technológie, vrátane technológie RunOnFlat, použitej v pneumatikách, ktorými sú vybavené vozidlá ovenčené cenami, ako sú Mini, BMW 1, BMW 3, BMW 5/6, BMW X5/X6 a ďalšie.
Mnoho popredných svetových výrobcov, ako sú Alfa Romeo, AMG, Audi, Bentley, BMW, Jaguar, Lexus, Mercedes-Benz, VW and Porsche majú  pneumatiky ako súčasť štandardnej výbavy.

Viac informácií nájdete na stránkach www.dunlop.sk.